вторник, 20 август 2013 г.

Бебешки дневник

Бебешки дневник
Един хубав начин начин да запазите живи спомени от първите години на вашето дете. Днес на пазара има голямо разнообразие от готови книжки, в които да попълвате информация за важни моменти от живота на бебето. Така, че съвременните родители са улеснени много. Във всички готови варианти се включва една и съща информация – за данните на бебето при раждане, описание на неговото семейство, как сте избрали името му, информация за първи събития в живота му, които са били вълнуващи за вас (първа баня, първа разходка, първи рожден ден, първа ваканция, първата Коледа). В някои има и специални отделени прозорчета, в които можете да запазите кичурче косичка, да направите отпечатъци от крачетата и ръчичките на мъничето.

Ако разполагате с време и желание и искате да проявите повече творчество, можете да си направите свой дневник, в който да запечатате важните за вас моменти, да включите снимки, рисунки, да опишете спомени за важни за вас случки и събития. Разгърнете изцяло фантазията си и ще създадете един много скъп спомен за себе си и детето си.

Едно е сигурно – под каквато и форма да решите да съберете предмети, разкази, спомени за първите така вълнуващи години на вашето бебе, дълго време ще можете да се радвате и да се подсещате за тях. А и на вече порасналото ви дете след време, също ще му бъде интересно, да разбере как са минали първите му години, как е изглеждало, да сръвни колко са пораснали ръчичките му, да види как е празнувало първия си рожден ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар